02 655 06 00 sola@os-kungota.si
Select Page

Spoštovani starši! 

Tudi letošnje poletje bodo lahko učenci naše šole letovali s pomočjo ZPM (VIRC Poreč, DMZ Pohorje, učenje nemščine Marburg in Berlin) ter s pomočjo RK v Punatu.

Prijavnice so na voljo pri svetovalni delavki.

Starši lahko uveljavljate regresirano plačilo letovanj (razen Marburg in Berlin) tako, da k prijavnici priložite veljavno odločbo otroškega dodatka, izjemoma pa kopijo informativnega izračuna oz. Odločbe o odmeri dohodnine za leto 2016. Dodatna navodila za tiste, ki opravljate samostojno dejavnost in samohranilke/ce so zapisana v prilogi, ki jo dobite ob prijavnici – NAČINI IN POGOJI LETOVANJA.   

Starše otrok, ki so čez leto veliko bolni in so tako upravičeni do zdravstvenega letovanja prosimo, da se zglasijo pri otrokovem zdravniku. Zdravniki pošljejo zdravstveni predlog na Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, le ti pa predloge obravnavajo in v višini razpoložljivih sredstev tudi odobrijo. Za preostanek (93,60 EUR) lahko prav tako ob predložitvi zahtevanih dokumentov uveljavljate regresiranje. 

Dodatne informacije dobite pri svetovalni delavki Petri Baukman osebno, preko telefona 02/655-06-08 ali po e-pošti: petra.baukman@guest.arnes.si.

Petra Baukman