02 655 06 00 sola@os-kungota.si
Select Page

Lep planinski pozdrav.

Šolsko leto se je ponovno hitro obrnilo. Kar nekaj planinskih izletov je za nami. Pred nami pa sta še zadnja dva planinska izleta.

Najprej se bomo podali v soboto, 2. 6. 2018, na planinski pohod do svečinskega »srčka«. Dobimo se 2. 6. 2018, ob 9. uri v Svečini pred trgovino.

Zadnji planinski izlet pa bo v soboto, 9. 6. 2018. Odpravili se bomo na Veliko planino in sicer z avtobusom. Odhod avtobusa bo ob 7. uri, izpred šole Kungota. Vračali se bomo v poznih popoldanskih urah. Hrana in pijača sta iz nahrbtnika. Dobrodošle so tudi domače dobrote.

Na planinski izlet ste vabljeni vsi, ki občudujete naravo. Torej babice, dedki, strici, tete, sestrične, očetje, mame … pridružite se nam. Prosim pa, da na planinskem izletu poskrbite za svojo in otrokovo varnost. V kolikor gre otrok sam na planinski izlet, vas prosim, da z njim spregovorite o varnosti na poti.

Ne pozabite na primerno obutev in primerna oblačila.

Zaradi lažje organizacije izleta na Veliko planino, vas prosim, da se na izlet predhodno prijavite. Prijave prinesite do 30. 5. 2018. Stroške avtobusa boste poravnali na avtobusu. Znesek prevoza bom izračunala na podlagi prijav in vam ga bom naknadno posredovala.

Prijava na planinski izlet na Veliko planino vas zavezuje k plačilu.

Lep planinski pozdrav.

Učiteljica Jolanda

Ps, ne pozabite na b…

Prijavnica za izlet na Veliko planino