02 655 06 00 sola@os-kungota.si
Select Page

V četrtek, 13. oktobra, smo se z izbirnim predmetom Nemščina odpravili v Gamlitz. Tam smo se udeležili pouka, ki je bil zanimiv in zabaven. Igrali smo se številne igre in se tako med samo bolje spoznali. Udeležili smo se slovenščine, nemščine, angleščine, športne in računalništva. Zanimivo je bilo, da se učijo Slovenski jezik, tako da so vsi predmeti potekali v nemščini in slovenščini. Sovrstniki so bili prijazni in dokaj prijetni. Večinoma smo se družili vsak zase in se veliko nasmejali. Na koncu smo si izmenjali še kontakte, da bi ohranili stike.

Zapisala Lea Roj

V četrtek 13.10.2016 smo imeli učenci 9. razreda, ki obiskujemo izbirni predmet nemščino, jezikovni dan. Ob 7.20 smo se s kombijem odpeljali v Avstrijo, kjer smo se srečali z vrstniki iz šole Gamlitz.
Pouk smo začeli z uro slovenščine, kjer smo se najprej predstavili. Nato smo imeli še pouk nemščine in angleščine. Kljub nekaj težavam smo se še kar uspešno pogovarjali. Pomerili pa smo se tudi v igri med dvema ognjema. Ob koncu jezikovnega dneva smo si lahko izmenjali e-naslove.
Po pogostitvi, smo se okoli 13. ure vrnili v Kungoto.

Zapisala Mojca Krajšek